Over

Over

Ik word 30… tijd voor verandering in mijn leven. Deze keer geen loze woorden, ik ga ervoor! Nu ik dit neerschrijf bedenk ik net dat het klinkt alsof ik mijn ‘midlife crisis’ heb bereikt… en ik ben nog zo jong! Maar veranderingen kunnen op elk moment en als ik het nu niet doe, wanneer dan?

Ik speel al veel te lang met dit idee. Een idee dat aangesterkt werd tijdens mijn zwangerschap maar pertinent aanwezig is sinds ik terug aan het werk ben. De creatieve ‘ik’ is op zoek naar een uitlaatklep waar ik mijn creativiteit in kwijt kan.

Ik hoor u al denken ‘Maar wat is haar idee dan?’ wel wat ik nu aan het doen ben is al een start… ‘BEST KID EVER’ wordt mijn mamablog maar ‘BEST KID EVER’ wordt op termijn meer dan een blog. En in dat laatste zal een beetje meer tijd kruipen. Daarom laat ik jullie nog even in spanning achter… en ik daarentegen ga gretig aan de slag om van deze ‘droom’ werkelijkheid te maken.

Sinds ik mama ben vliegt de tijd nog 10x sneller. Mijn kleine prins wordt met de dag groter! Alle clichés van het moederschap kloppen ineens. Ik voel daarom een enorme drang om herinneringen te koesteren, alles op beeld vast te leggen en neer te schrijven. En zo kom ik tot deze mamablog. Mijn eerste echte blogpost was initieel een lange blogpost. Mattéo is nu 9 maanden en ik had wat in te halen. Voor jullie leescomfort heb ik die blog maar in 3 delen opgesplitst. Je kan in die blogposts lezen over mijn zwangerschap, mijn bevalling en de weg ernaar toe. Het is de bedoeling dat ik jullie in mijn volgende blogposts laat meelezen hoe ik het moederschap ervaar. ‘BEST KID EVER, de blog, wordt mijn dagboek maar hopelijk ook een inspiratiebron voor alle andere mama’s en mama’s to be.

Veel leesplezier!

Liefs Gaëlle xxx