Mama, Uitstapjes

Dagje uit met kindjes: LAGO Pelt subtropisch zwembad

Een subtropisch zwembad, een waar paradijs voor onze kindjes.

Mattéo en Maxime zijn echte waterratten. Als je ze laat doen, zitten ze een hele dag in een zwembad en het liefst van al in wildwaterbanen of snelle glijbanen. Het leuke is dat ze geen vrees kennen wanneer ze in het water zijn. Ze maken plezier, vervelen zich geen seconde en zijn het niet na 5 minuten beu, zoals wel vaker gebeurt met de spelletjes hier in huis 😉.

Waarom wij voor LAGO en hun subtropisch zwembad kiezen?

We hebben hier dichtbij wel een stedelijk zwembad maar trekken steevast altijd naar een LAGO complex. Een subtropisch zwemparadijs! Voor ieder wat wils. LAGO dat zijn diverse kinderbaden, waterglijbanen, wildwaterbanen, een golfbad, een verwarmd openluchtzwembad, een sportbad en zelfs een wellness. Een waar zwemparadijs voor jong en oud dus. Ik moet je niet meer vertellen waarom wij altijd voor LAGO kiezen. 😉

LAGO Pelt Dommelslag

Toen ik gecontacteerd werd door LAGO Pelt om hun subtropisch zwembad eens te komen testen met de kindjes, heb ik geen seconde getwijfeld. Toegegeven, LAGO Pelt is voor ons niet bij de deur. Maar gezien wij als gezin al fan zijn van 2 andere LAGO complexen waren we ook heel benieuwd om (voor ons) een nieuw complex uit te testen.

Opnieuw waren we aangenaam verrast door de mogelijkheden die LAGO biedt. LAGO Pelt heeft wederom alles om je als gezin een dagje zoet te houden.

Het kinderbad

Geschikt voor baby’s, peuters en kleuters. Het warme en ondiepe water maakt dat ze zich uren kunnen vermaken. In het kinderbad zijn kleine glijbanen, diverse waterspelen, een wipplank, een waterparaplu,…

Waterglijbanen, wildwaterbad of golfslagbad?

LAGO Pelt heeft 2 waterglijbanen. Één waar je met een enkele of dubbele band af kan gaan. Zo gingen wij met 4 als gezin meermaals met een dubbele band van de ‘Green drift’ glijbaan.

Voor de durvers is er de ‘Red Vortex’, sensatie verzekerd. Niet geschikt voor kindjes onder de 8 jaar.

Met de wildwaterbaan beleef je een rit door een wilde rivier. De waterbaan neemt je in volle vaart mee door een 50m lange rit.

Het golfslagbad laat je surfen op de golven van het water. Een ideaal bad om samen met de kindjes in te ravotten.

Naast dit alles heb je bij LAGO ook een openluchtzwembad, ligstoelen buiten en een wellness gedeelte. Dorst of honger gekregen? Het zwemterras is altijd open om je dorst te lessen of je honger te stillen. Je kan er gewoon in je zwemkledij even uitblazen.

’s Avonds na het zwemmen gingen we een hapje eten in hun brasserie. Ook de keuken van de LAGO complexen stelt ons nooit teleur. Ze hebben een lekker uitgebreide kaart met aandacht voor de kindjes.

Het weer zat mee, we konden dus genieten van ons eten op hun dakterras. De kindjes konden beneden spelen op de speeltuin.

Na een heerlijk dagje uit, was het tijd om de rit huiswaarts te maken. De kindjes vielen als een blok in slaap in de auto… dan weet je dat het goed was. 😊

Lago Pelt ligt in het mooie Limburg op de grens met Nederland. Woon je niet meteen in de buurt? Laat een bezoekje aan LAGO Pelt deel uitmaken van een leuk weekend in de omgeving. Er valt daar zoveel te beleven!  

Voor de tarieven verwijs ik je graag door naar onderstaande pagina:
https://www.lago.be/pelt/tarieven

Benieuwd naar meer? Ik neem je via een reel mee naar ons dagje bij LAGO Pelt. Klik hier om de reel te bekijken.

1 thought on “Dagje uit met kindjes: LAGO Pelt subtropisch zwembad

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.