Mama

10 goede redenen om voor de Maxi-Cosi Adorra te kiezen

Ondertussen ben ik al even de gelukkige eigenares van een Maxi-Cosi Adorra kinderwagen. Weet je nog dat ik werd uitgekozen als ambassadrice om een kinderwagen van Maxi-Cosi naar keuze uit te testen?

Ik koos toen voor de Adorra en daar had ik zo mijn redenen voor: design, grote boodschappenmand, lichtgewicht… Nu ik de Maxi-Cosi Adorra uitvoerig getest heb op beide kids kan ik enkel maar bevestigen dat ik toen de juiste keuze maakte.

Voor diegenen die momenteel nog een kinderwagen moeten kiezen en twijfelen tussen bepaalde modellen zet ik graag onderstaande voordelen van de Adorra op een rijtje. Niet omdat het moet, wel omdat ik zelf overtuigd ben!

10 goede redenen om voor de Maxi-Cosi Adorra te kiezen

1) De grote boodschappenmand!

Ik val in herhaling maar wat een plezier!!! Weet je dat ik zelfs geen winkelkar meer nodig heb? Ik sleur de kinderwagen mee, Maxime blijft heerlijk verder slapen en ondertussen vul ik de boodschappenmand met wat ik nodig heb. Ook de winkelstraat aflopen met deze kinderwagen is een pretje, ik hoef geen enkele zak meer te dragen. Als de boodschappenmand vol is dan is het tijd om naar huis te gaan want dan heb ik wel voldoende gekocht. ;-). Naar mijn mening HET grootste voordeel van deze kinderwagen.

Maxi-Cosi Adorra

2. Makkelijk in- en uitklapbaar

Echt handig! Ik schaam me niet meer wanneer ik helemaal alleen aan mijn autokoffer sta omdat ik uren sukkel om de wagen in en uit elkaar te plooien. Met de Adorra is het zo gefikst.

3. Lichtgewicht

In dezelfde categorie als puntje 2… ik loop niet te puffen en sukkel niet om de kinderwagen even in mijn koffer te plaatsen. Echt een verschil met mijn vorige kinderwagen. Geen man voor nodig hoor! 😉

4. Staat niet in de weg

De manier waarop je deze kinderwagen kan inklappen vind ik ook fantastisch. Hij kan hier rechtopstaan in de gang en staat zo nergens in de weg.

Maxi-Cosi adorra review 10

5. Mooi design

Ook niet onbelangrijk. Hoe mooi is de Maxi-Cosi Adorra niet? Ik ben enorme fan van het lichtgrijze model met bruine handvaten. Maar ook het testmodel dat ik ontving vind ik prachtig ogen.

Afbeeldingsresultaat voor maxi-cosi adorra nomad grey Afbeeldingsresultaat voor maxi-cosi adorra nomad grey

6. Rijgemak

Hoewel ik nog steeds voorstander ben van een driewieler kan ik niet ontkennen dat de Maxi-Cosi Adorra met vier wielen best ook wendbaar is. Een plezier om mee te rijden op harde ondergronden.

7. Zonneklep

Ik zag het nooit eerder bij een andere kinderwagen, maar hun zonneklep aan de draagmand is fantastisch.

Maxi-Cosi Adorra

8. Comfortabele draagmand

Goed en stevig matrasje en mooi gevoerde zachte binnenkant.

9. Verstelbare rijrichting

Laat je kindje met de rijrichting meekijken of draai hem juist naar jou toe zodat je oogcontact hebt. Het kan allemaal!

10. Zacht prijsje

429 euro moet je neerleggen voor de Maxi-Cosi Adorra. Wil je er graag de draagmand bij dan betaal je nog eens 129 euro. Online kan je vaak promoties vinden op kinderwagens en shop je hem met een beetje geluk nog met extra korting.

Persoonlijk vind ik dit een zacht prijsje in vergelijking met andere kinderwagens en al zeker als je weet wat je er allemaal voor terugkrijgt.

 


Ik ben overtuigd! En hopelijk hielp ik jou verder in je zoektocht naar de ideale kinderwagen.


 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.