Mama

Welkom baby Maxime! 03-08-2018

Jullie konden het al merken, het was hier de laatste dagen/ weken – (maand), wat stiller op de blog. Daar heb ik een heel goede reden voor. 99% onder jullie zullen het wel al gezien hebben al zij het op mijn Facebook pagina of op mijn Instagram profiel waar ik heerlijk op los spam. Babyspam it is! Want 3 augustus 2018 werden wij voor de tweede maal trotse ouders van een flinke zoon.

Een vlottere bevalling dan mijn eerste (gelukkig maar!). Mijn bevallingsverhaal volgt nog uitgebreid op de blog. En naast dat bevallingsverhaal heb ik nog heel wat te vertellen. Maar eerst genieten. Genieten van mijn brokje geluk, ons brokje geluk, dat naar mijn mening nu al te snel groeit.

Welkom baby Maxime!

geboorte Maxime

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.