Geen categorie

Visitekaartjes voor mijn blog

Het is officieel! Althans zo lijkt het wel als je visitekaartjes voor je blog maakt. Ik krijg steeds meer leuke uitnodigingen voor productvoorstellingen en lanceringen gerelateerd aan mijn blog. En zo werd het wel eens tijd om mijn visitekaartjes het leven in te roepen.

Ik ontwierp mijn visitekaartjes zelf via Indesign, ze moesten perfect binnen de stijl passen waarin ik met BEST KID EVER communiceer. Zo kwamen de volgende elementen aan bod:

visitekaartje blog mamablog

Op de voorkant

  • Mijn logo uiteraard met kleine Mattéo als handelsmerk 😉
  • Een link naar de blog natuurlijk
  • Een klein woordje uitleg zodat je snel weet wat je van mijn blog mag verwachten

De aquarel vlekjes maken het speels. Kinderen kleuren buiten de lijntjes, en dat is wat ik met mijn blog ook wil doen.

Op de achterkant

  • Mijn adres
  • E-mail
  • Telefoonnummer
  • Een verwijzing naar mijn Facebook en Instagram pagina.

Ik bestelde mijn kaartjes via Fotofabriek.nl en daar heb ik nog geen seconde spijt van gehad. Makkelijk, snel geleverd en van uitstekende kwaliteit. De visitekaartjes worden standaard op 300gr karton geprint. Wat resulteert in een mooi stevig kaartje. Je kan voor een liggend of staand formaat kiezen met een standaard afmeting van 8,5 x 5,5 cm.

Het is niet nodig om al een ontwerp klaar te hebben. Je kan er ook voor kiezen om de visitekaartjes zelf online aan te maken in hun ‘online editor’ tool. Vervolgens kan je ook nog eens kiezen op welk papiersoort je wenst te drukken, hoe je je kaartjes wil afwerken en welke uitsnijvorm je verkiest. Ik koos met de afgeronde hoeken weer voor het speelse karakter in mijn visitekaartjes.

En er is meer

Het was de eerste keer dat ik via fotofabriek.nl bestelde. Ik vond het een aangename ontdekking want de site biedt nog zoveel meer aan. Naast hun fotoproducten, wanddecoratie en kalenders kan je er ook gepersonaliseerde cadeaus bestellen. De gepersonaliseerde wijnkist sprong hier meteen in het oog. Leuke manier om een peter of een meter te vragen bijvoorbeeld!

 

2 thoughts on “Visitekaartjes voor mijn blog

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.