Geen categorie

SUDIO oortjes voor jou uitgetest

Sporten, in alle rust Webinars volgen, videocalls voeren, handsfree bellen,… allemaal zaken die ik momenteel met mijn nieuwe oortjes doe. Ik mocht van SUDIO (een kwalitatief Zweeds merk) twee van hun modellen testen. De SUDIO NIO en SUDIO ETT oortjes. Ik kan al zeggen dat het een plezier is om mijn muziek of podcasts door beide oortjes in mijn oren te hebben.   

Zweeds design

Het design van de Sudio oortjes is prachtig, die Zweden kunnen er wat van. 😉

Sudio Nio

De Sudio Nio heeft naar mijn mening een iets vrouwelijker design. Ze zitten in een stevig doosje en voelen zeer kwalitatief aan. 10/10 voor de afwerking wat mij betreft. Daarenboven zijn ze nog eens verkrijgbaar in 6 hippe kleurtjes.

Sudio Ett

De Sudio Ett heeft een iets stoerdere look. Maar voelt ook heel robuust aan. Daarenboven hebben ook deze oortjes een zeer hoge afwerkingsgraad. Ze voelen heel fijn aan. De Suio Ett is verkrijgbaar in 5 verschillende kleurtjes.

Draagcomfort

Zelf stond ik altijd sceptisch tegenover losse oortjes om te sporten of om langdurig naar muziek te luisteren. Ik had enerzijds schrik dat ze bij het sporten zouden los komen en anderzijds was ik bang dat ik pijn zou krijgen bij langdurig gebruik. Met de Sudio oortjes had ik hier helemaal geen last van. Beide modellen blijven goed zitten en voelen comfortabel aan, ook bij langdurig gebruik. Toch loop ik het liefst met de Sudio Ett oortjes. Ze blijven bij intensief sporten (en wanneer je zweet) toch dat tikkeltje beter zitten. Daarenboven vind ik ze makkelijker te bedienen tijdens het sporten dankzij het knopje aan het oortje. De Sudio Nio heeft geen knopje, de bediening gebeurt tactisch… dat zorgt ervoor dat je bij het lopen soms wel een ongewenste handeling uitvoert.

Het voordeel van beide oortjes zijn de meegeleverde aanpasbare opzetstukjes. Met deze opzetstukjes passen ze in ieders oor wat zorgt voor het beste draagcomfort.

Geluid

Ik ben aangenaam verrast van het geluid. Beide hebben een zuivere klank en geen te zware bass. Ze hebben ook beide een noise cancelling functie. Bij het lopen zorg ik er wel altijd voor dat ik de omgevingsgeluiden nog hoor. Safety first 😉

Batterij

Ik steek ze na ieder gebruik terug in het doosje waardoor ze altijd opgeladen zijn bij gebruik. Momenteel ervaar ik nog geen problemen met de batterij. Ik kan ze makkelijk 3 uur aan 1 stuk intensief gebruiken. Volgens Sudio zou je met beide oortjes tot 20uur naar muziek kunnen luisteren.

Plus punt van de ETT oortjes, je kan ze draadloos opladen.

Prijs

Voor het NIO model betaal je €89
Voor model ETT betaal je €119

Maar goed nieuws 😊 met code BESTKIDEVER krijg je 15% korting op hun website.

Voor meer info, kleuren en verschillende modellen, zie https://www.sudio.com/

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.