Mama

10 complimenten aan alle mama’s

Jij verdient een compliment omdat:

1

Jij zelfs na een helnacht de volgende dag nog met verliefde ogen naar dat kleine wondertje van jou kijkt. Oh wee als iemand anders de oorzaak zou zijn van zo een nacht. Maar jouw eigen kind? Sja… dat vergeet/ vergeef je hem/haar snel.

2

Jij jezelf steeds wegcijfert in het belang van je kind.

3

Jij liefde, knuffels en kusjes in overvloed hebt.

4

Jij steeds de beste versie van jezelf probeert te zijn, ook al is dit verdomd moeilijk en halen ze soms het bloed van onder je nagels. Je weent soms misschien in je hoekje maar je herpakt je iedere keer opnieuw in het belang van je kind, je gezin.

5

Jij zelfs wanneer je ziek bent, je laatste krachten bij elkaar bundelt om het die minimens van jou naar zijn zin te maken.

6

Jij jezelf al teveel kwalijk hebt genomen, jezelf al teveel in vraag hebt gesteld in het belang van het moederschap, het perfecte plaatje dat niet bestaat. Wees gerust, je doet het goed als je het maar met liefde doet!

7

Jij sinds de geboorte van jouw kind nog nooit zoveel ongerust bent geweest maar ook nog nooit zoveel hebt liefgehad.

8

Jij al zoveel geduld hebt moeten uitoefenen en het ook soms echt teveel was maar je bleef volharden. Maar ook als je dat niet deed, jouw geduld werd op de proef gesteld en dat verdient een compliment.

9

Jij steeds een luisterend oor bent voor je kind.

10

Gewoonweg omdat jij iemand het leven schonk. Weet je wel hoe wonderbaarlijk mooi dit is!

 

Wij mama’s verdienen het gewoon om soms in de bloemetjes gezet te worden!

2 thoughts on “10 complimenten aan alle mama’s

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.