Mama, Zwangerschap

BESTKIDEVER 2.0 – Binnenkort zijn wij met vier

Wauw! Wat ben ik blij dat ik mijn zwangerschap officieel mag maken. Wie mij op Facebook of Instagram volgt kon het al zien. Mattéo wordt grote broer en wij zijn door het dolle heen.
Binnenkort zijn wij met vier en zelfs vijf als ik onze hond erbij reken :). Ik vond het dus hoog tijd voor een zwangerschapsaankondiging op mijn blog.

In augustus verwachten wij een 2e wondertje. Ja je leest het goed, opnieuw een augustus baby’tje. Opnieuw een leeuwtje met hoogstwaarschijnlijk weer een pittig karaktertje maar een ongelooflijk groot hart.  Mattéo was uitgerekend voor 9 augustus 2015 (hij kwam uiteindelijk op 15 augustus deze wereld mooier maken), zijn broertje of zusje wordt 7 augustus verwacht. Zo spannend! Dubbel feest dus in augustus ten huize Mettepenningen- Boterdael.

De eerste zaken die door mijn hoofd spookten na die positieve zwangerschapstest:

  • Ai… nog een augustus baby… hoe gaan we de verjaardagen organiseren? Ik kan toch onmogelijk hun verjaardag op dezelfde dag vieren, dat vinden kinderen toch niet leuk…?
  • Shit! Het is dus voor echt nu! Gaat mij dat wel lukken zo 2 kinderen?
  • Oh nee, mijn hart breekt. Nu gaat Mattéo mijn liefde moeten delen. Ik hoop dat hij mij niets kwalijk neemt.

Maar ook…

  • Hoe geweldig is dit niet!!! Wij mogen binnenkort weer zo een klein, lief, schattig wondertje verwelkomen. Wat een eer.
  • Ik ga zo hard proberen genieten van deze zwangerschap want dit wordt hoogstwaarschijnlijk mijn laatste (zeker als ik mijn man mag geloven).
  • Gaat dat kindje op Mattéo lijken of wordt dit een heel ander kindje? Zo spannend allemaal.

Er komen dus nog veel zwangerschap gerelateerde artikeltjes aan. Je bent gewaarschuwd 😉

Ik tekende onze zwangerschapsaankondiging trouwens zelf, gebaseerd op de foto’s van onze zwangerschapsshoot. Klik hier als je benieuwd bent naar die foto’s.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.